Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мельниченка не затримували, а "заглиблено" вивчали паспорт

Вівторок, 15 травня 2007, 21:49

Державна митна служба спростовує інформацію про те, що її співробітники намагалися затримати в київському аеропорту "Бориспіль" екс-майора держохорони Миколу Мельниченка.

"Інформація, що потрапила в Інтернет з посиланням на адвоката громадянина Мельниченка Павла Сичова, у такому вигляді не відповідає дійсності", - йдеться в заяві прес-служби Держмитслужби, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Держмитслужба відзначає, що дійсно 12 травня в аеропорті "Бориспіль" "на виконання доручення Служби безпеки від 21 березня" прикордонники провели "заглиблений огляд паспортного документа громадянина Мельниченка, що продовжувався не більше 5 хвилин".

"Офіційних заяв і скарг на неправомірні дії прикордонників не було", - йдеться в заяві.

Прес-служба підкреслює, що прикордонні контролери зобов'язані проводити "заглиблений огляд громадян, транспортних засобів і вантажів при одержанні відповідної оперативної інформації або у випадку виникнення підозри".

Раніше адвокат Мельниченка Павло Сичов заявляв, що співробітники Держмитслужби намагалися затримати Мельниченка в київському аеропорту "Бориспіль".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування