Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У КС кажуть, що не призначали доповідачем у справі Ющенка комуністку

Середа, 16 травня 2007, 11:24

Прес-служба Конституційного Суду не підтверджує інформацію про те, що суддею-доповідачем у справі про конституційність указу президента Віктора Ющенка від 26 квітня про дострокове припинення повноважень Верховної Ради призначена Марія Маркуш.

"У прес-службі немає інформації про те, що суд прийняв таке рішення чи ухвалу", - сказав в.о. керівника прес-служби КС Іван Аврамов, повідомляє ""Остров"" з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

За словами Аврамова, КС не планував у середу розглядати на пленарному засіданні подання ні за першим, ні за другим указом президента про дострокове припинення повноважень Верховної Ради.

В.о. керівника прес-служби зазначив, що подання депутатів про незаконність звільнення суддів КС Сюзанни Станік, Валерія Пшеничного та Володимира Іващенка знаходяться в секретаріаті суду на стадії вивчення.

Він також сказав, що в КС не надходили які-небудь документи про скасування ухвали Кіровського районного суду Донецька про призупинення дії указів президента про звільнення суддів КС Станік і Пшеничного.

Як відомо, Пшеничний в ефірі "5 каналу" у вівторок заявив, що КС призначив суддею-доповідачем у справі про конституційність указу президента від 26 квітня про розпуск парламенту Маркуш, що призначена за квотою Верховної Ради від фракції Комуністичної партії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...