Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ДТП із суддею звинуватили "лігвище бандитів" президента

Середа, 16 травня 2007, 12:13

Член фракції Партії регіонів Олена Бондаренко звинуватила секретаріат президента в причетності до ДТП, в яке в середу вранці потрапив суддя Кіровського райсуду Донецька Іван Подолянчук, що призупинив укази президента про звільнення суддів КС.

"Ми розглядаємо такі дії як бандитські. Секретаріат перетворюється на лігвище бандитів, що, я впевнена, будуть відповідати за свої кримінальні діяння", - заявила вона з трибуни Верховної Ради.

За словами Бондаренко, зараз існують три версії інциденту: випадкове зіткнення, навмисний замах і спроба залякати даного суддю.

"Залякування, погрози, кадрові зачищення – це стало методикою, яку день і ніч впроваджує секретаріат президента", - сказала депутат.

"Ми не можемо залишити це без покарання. Можливо, ми почнемо якісь дії до правоохоронних органів, щоб вони розібралися в цій ситуації", - додала вона.

Зі свого боку голова Верховної Ради Олександр Мороз закликав бути обережніше зі словами щодо того, де зібралися бандити.

Водночас він висловив думку, що "інформація про погрози, що звучать від чиновників секретаріату президента, багато про що говорять".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування