У "Нашій Україні" кажуть, що з Януковичем працюють "бєспрєдєльщики"

Середа, 16 травня 2007, 15:12

Команда прем’єр-міністра Віктора Януковича і Партія регіонів загалом змінили лінію політичної поведінки.

Таку думку висловив керівник аналітичного управління Центрвиконкому партії "Наша Україна" Анатолій Луценко, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Сьогодні ми спостерігаємо зміну почерку політичної поведінки, яку здійснює команда нинішнього прем’єра і Партія регіонів загалом", - заявив Луценко.

Представнику "Нашої України" видається очевидним, що "та модель поведінки, яку відпрацьовували американські політтехнологи, які були протягом останніх півтора року в оточенні чинного прем’єра, вже не використовується".

"Видається, що американські політтехнологи більше не впливають на політичну поведінку Партії регіонів і Януковича", - зазначив Луценко.

"Ми можемо констатувати певне політтехнологічне дежавю 2003-2004 років, що відпрацьовується сьогодні приїжджими російськими політтехнологами-"бєспреєдєльщиками", які спеціалізуються на всякого роду терористичних актах, силових варіантах, замахах, аваріях тощо", - наголосив він.

Луценко також висловив серйозну стурбованість з цього приводу.

"Тим більше, що на території України ці "господа" діють більш розв’язано, навіть ніж на території Російської Федерації, тому що тут вони - гастролери. Чим гірша в цілому ситуація в Україні, тим краще для Росії", - вважає він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування