Омельченку зробили операцію

Середа, 16 травня 2007, 18:51

Народному депутату Григорію Омельченку, який у вівторок потрапив до ДТП, зроблено операцію в клініці нейрохірургії та неврології Головного військового клінічного госпіталю Міністерства оборони.

"Операція пройшла без ускладнень, травмований почуває себе задовільно", - повідомив прес-службі Міноборони начальник Головного військового клінічного госпіталю генерал-майор медичної служби Михайло Бойчак.

Омельченку успішно проведено хірургічну операцію - остеосинтез кісток правого гомілкового суглобу.

Омельченка доставили до госпіталю об 11.25 вівторка, після того як його збив на пішохідному переході легковий автомобіль.

Йому встановили діагноз: політравма, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, закритий перелом правого гомілкового суглобу, рани м’яких тканин лобної ділянки, тощо.

Омельченко скаржився на головний біль, значний набряк та різке обмеження рухів в правому гомілковому суглобі. Після первинної хірургічної обробки ран лобної ділянки та верхньої губи, дренування рани лівої гомілки та витягування за праву п’яткову кістку стан хворого стабільний, об’єктивні показники в межах норми.


-

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування