Сьогодні вирішиться, чи піде Ющенко на крайні заходи?

Четвер, 17 травня 2007, 09:29

Президент Віктор Ющенко і прем'єр-міністр Віктор Янукович мають намір у четвер провести ще одну зустріч, на якій має бути визначена нова дата дострокових виборів.

Така домовленість була досягнута в середу на чотиристоронніх переговорах президента і прем'єр-міністра з першим віце-прем'єром і секретарем РНБО – співголовами робочої групи з підготовки до проведення дострокових виборів, повідомляє "Комерсант-Україна".

Як пише видання, якщо на цій зустрічі компроміс досягнутий не буде, президент готовий піти на крайні заходи, про зміст яких стане відомо в п'ятницю на засіданні РНБО.

Водночас, керівник головного інформаційного управління секретаріату президента Лариса Мудрак повідомила, що зустрічі президента з прем'єром в графіку Ющенка на четвер немає.

Проте вона додала, що у випадку, якщо буде відповідне звернення, така зустріч може відбутися.

Як відомо, у середу прем’єр та президент домовились про продовження роботи групи з підготовки дострокових виборів. Лише після узгодження нею усіх питань, буде визначено дату проведення виборів.

У середу ввечері у Верховній Раді відбулася зустріч прем'єр-міністра, голови Верховної Ради і керівників фракцій парламентської коаліції, однак її результати залишалися невідомими.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування