Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бродський звинувачує Тимошенко в покриванні "любих друзів-2"

Четвер, 17 травня 2007, 14:10

Депутат Київради Михайло Бродський передасть лідеру БЮТ Юлії Тимошенко низку документів, які свідчать про незаконні дії заступника лідера БЮТ Богдана Губського.

Про це йдеться в відкритому листі Бродського до лідера БЮТ.

"По-перше, я передаю матеріали кримінальних справ ГУБОЗ та Генеральної прокуратури за фактом незаконного повернення ПДВ по цукру структурами Богдана Губського, які володіють цукровими заводами у Тернопільській області", - повідомляється в листі.

"По-друге, надаю документи про зловживання Богдана Губського та його команди на ВАТ "Черкасигаз". Захопивши в часи Вашого прем’єрства це підприємство Губський та його команда за 1,5 року вивели з цього підприємства близько 270 млн. грн.", - зазначає автор.

Також, за словами Бродського, Тимошенко отримає від нього "документальні підтвердження незаконних оборудок Губського із землею у Київській області".

"В якості додатку передам вам копію програми "Закрита зона", в якій детально, з фактами на руках розказано про земельні афери Вашого, Юліє Володимирівно, заступника, а також про те, якою катастрофою ця діяльність може обернутися для країни", - сказано в листі.

Мотивуючи свої дії, Бродський нагадує про заяви Тимошенко щодо того, що "рефлексії" з приводу Губського спрямовані на дискредитацію її команди і заклик до людей, "які паплюжать Губського", принести їй "хоч один документ, який його порочить".

"Дивно, шановна Юліє Володимирівно, що про ці та інші факти говорить вся країна, а ви "ніби то" про них нічого не знаєте. Складається враження, ніби ви мешкаєте в іншій державі, а про життя України дізнаєтеся тільки зі слів Йосипа Вінського та Богдана Губського", - зазначає в листі Бродський.

Водночас, Бродський стверджує, що Тимошенко "прекрасно знала" про вчинки Губського, який, окрім іншого, "тричі зривав вибори міського голови Черкас" і заборгував разом з депутатом Павлом Костенком аграріям області 32 млн. грн., але ніяк не відреагувала.

"БЮТ дедалі більше перетворюється в закрите політично-акціонерне товариство, яке обслуговує бізнес-інтереси низки олігархів. А вся поведінка блоку... формується за принципом "Наша критика опонентів – боротьба за справедливість, а нас критикувати не можуть – нас просто паплюжать", - сказано в листі.

При цьому Бродський натякає, що знає "деталі договору" між Тимошенко та Губським, в якому обумовлені нюанси його входження у БЮТ. "Цей документ наочно засвідчує, наскільки тісно Ви пов’язані з цією людиною", - сказано в листі.

"Восени 2006-го Віктор Ющенко так само затято захищав "любих друзів", яких Ви тоді гучно звинуватили в корупції. І чим це все завершилося для рейтингу Віктора Андрійовича? Бізнес-група Губського – це ваші "любі друзі-2", і Ви наступаєте на ті ж самі граблі", - зазначає Бродський.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування