Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Нашій Україні" кажуть, що йдуть у мегаблок через Тимошенко

Четвер, 17 травня 2007, 17:00

"Наша Україна" продовжує переговори про створення єдиного блоку з "Українською правицею" та "Народною самообороною Юрія Луценка", оскільки Блок Юлії Тимошенко йде на вибори до Верховної Ради самостійно.

Про це в інтерв’ю газеті "Без цензури" заявив заступник голови Ради партії "Наша Україна" Зиновій Шкутяк.

"Ми із самого початку були прихильниками ідеї президента про створення великого блоку національно-демократичних сил. Але сьогодні зрозуміло, що Юлія Тимошенко піде на вибори зі своїм блоком окремо", - зазначив він.

"Тому "Наша Україна" зробить усе можливе, аби решта демократичних сил об’єдналася й створила єдиний блок", - наголосив Шкутяк.

Шкутяк також повідомив, що переговори із "Українською правицею" та "Народною самообороною" затримуються через те, що дата виборів невизначена.

"Переговори вже вийшли на рівень перших осіб партій. Але є затримка через невизначеність із датою виборів. Гадаю, що названі політичні сили все-таки створять блок", - сказав він.

На питання, чи впливає президент на процес об’єднання демократичних сил, заступник голови Ради "Нашої України" відповів:

"Формально він не бере участі в переговорах. Але нещодавно Віктор Ющенко, почесний голова нашої партії, на багатолюдному вічі сказав: "Я вас благаю, об’єднайтеся!" - То зрозуміло, що ми будемо це робити".

Говорячи про списки "Нашої України", які були затверджені в алфавітному порядку, Шкутяк зазначив: "Списки завжди викликають якісь запитання. Але це не головне".

"На першому місці, звичайно, стоїть питання блоку, і на другому – коли треба ці списки офіційно подати (залежно від дати виборів). Думаю, зі списком питань не буде. Ви бачите, що його кардинально оновлено", - сказав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування