Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Нашої України" немає розбіжностей з "Регіонами", крім однієї

П'ятниця, 18 травня 2007, 10:22

Між президентом Віктор Ющенком і прем’єр-міністром Віктором Януковичем є політичний діалог, що свідчить про те, що питання визначення дати проведення дострокових парламентських виборів буде незабаром вирішено.

Про це заявив лідер партії "Наша Україна" В’ячеслав Кириленко в ефірі телеканалу "1+1" в четвер ввечері, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Найбільша розбіжність між "Нашою Україною", БЮТ та Партією регіонів – невизначеність дати дострокових парламентських виборів . Окрім цього моменту між цими політичними силами немає інших розбіжностей", - підкреслив він.

Однак Кириленко зауважив, що "Партія регіонів прикривається ширмою СПУ і КПУ, які намагаються зірвати дострокові вибори".

На думку Кириленка, ініційовані цими політичними силами зміни до Конституції, заяви представників СПУ та КПУ, виглядають як спроби відсторонити від влади президента і межують з антиконституційним бунтом.

Лідер "Нашої України" наполягає на тому, що політики повинні врегулювати кризу і ухвалити політичне рішення відносно дати дострокових парламентських виборів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування