Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко аплодує політичній кризі

П'ятниця, 18 травня 2007, 13:55

Політичним процесам, які сьогодні мають місце в Україні, необхідно аплодувати, тому що вони свідчать про встановлення в державі демократії.

Таку думку президент Віктор Ющенко висловив у п’ятницю в ході інвестиційного форуму Київської області "Стратегія Київщини: Партнерство. Інвестиції. Розвиток", повідомляє Ліга.

"Процеси політичні, котрі відбуваються в Україні, - це процеси, яким треба аплодувати, це процеси правильні. З цього не треба робити трагедії", - заявив, зокрема, Ющенко.

Реклама:

Президент також переконаний, що нація з цієї політичної кризи вийде іншою, більш сильною.

Він нагадав, що ще п'ять років тому, коли мова йшла про українські перспективи у Європі, то перед Україною ставилася практично одна вимога - вона має пройти демократичний процес.

Тобто, відзначив Ющенко, у той час ніхто не говорив про посилену угоду з Євросоюзом, про СОТ, про зону вільної торгівлі з ЄС, тому що ці питання вважалися технічними.

ВІДЕО ДНЯ

"Це була єдина вимога для того, щоб в Україні з'явилися європейські перспективи", - додав голова держави.

Президент визнав, що в Україні на сьогодні існують величезні проблеми в судовій системі і системі правоохоронних органів.

"Але я переконаний, що якщо ми про це відверто говоримо, дискутуємо, якщо ми це системно змінюємо, то це те, що треба в першу чергу громадянам України і для відносин з нашими закордонними партнерами", - зазначив Ющенко.

Як відомо, зараз очікується оголошення дати і проведення дострокових парламентських виборів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування