Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Група придумала собі ще одну розбіжність. А Богатирьова приглядає коштовність?

П'ятниця, 18 травня 2007, 18:20

Засідання робочої групи з врегулювання політичної кризи продовжиться в суботу о 10:30.

Про це повідомив журналістам представник опозиції Йосип Вінський.

За його словами, "робота триває, але знову ж таки безрезультатно, оскільки сторони так і не дійшли до обговорення питань протоколу розбіжностей".

Ключовими проблемами він назвав питання щодо імперативного мандату, використання паралельного серверу підрахунку голосів та встановлення межі легітимності виборів за умови явки не менше 70% населення.

Також, за словами Вінського, у п’ятницю додалася ще одна неузгодженість, пов’язана з пропозицією однієї зі сторін про переголосування всіх законів Верховної Ради, ухвалених з 2 квітня.

"Сьогодні в нас додалася ще одна проблема, яка потребує серйозного політичного компромісу – що робити з тим, що відбулося після 2 квітня? Ми вважаємо, що, очевидно, необхідно підтвердити легітимність цих документів", - сказав Вінський, додавши, що ця позиція повністю неузгоджена.

Зі свого боку, лідер КПУ Петро Симоненко запропонував повернутися до нульового варіанту, адже, за його словами, іншого шляху немає.

"Нульовий варіант... На підставі рішення Конституційного Суду треба зняти всі суперечки і виходити з того, що КС повинен дати відповідь на питання, які хвилюють всіх нас", - заявив лідер КПУ.

При цьому він зазначив, що, "якщо говорити відверто", то з боку опонентів є позиція, що указ президента легітимний, а Верховна Рада повинна відмінити всі свої рішення.

Симоненко вважає таку позицію неприйнятною.

***

Вже за десять хвилин після закінчення засідання робочої групи в п'ятницю кореспонденти "Української правди" бачили, як представник Партії регіонів Раїса Богатирьова, яка також має брати участь у засіданнях групи, виходила із ювелірного магазину, що на вулиці Городецього.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування