Турчинов знає, що соціалісти і комуністи торгуються за місця

Субота, 19 травня 2007, 11:19

Один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов вважає, що соціалісти і комуністи затягують переговорний процес, оскільки намагаються домовитися про місця в блоці Віктора Януковича.

Таку думку він висловив у суботу перед початком засідання робочої групи.

"Насправді, комуністи і соціалісти борються за те, скільки місць вони отримають в блоці Януковича, і саме навколо цього йдуть переговори. Це просто торг в межах коаліції", - заявив Турчинов.

Він наголосив, що пакет політичного компромісу був напрацьований вже тиждень тому, але головне питання дата виборів.

"Але тут говорити нема про що, оскільки різні позиції і різні мотивації. І саме виходячи з цих мотивацій домовитися практично неможливо", - додав один з лідерів БЮТ.

На думку Турчинова, у президента є достатньо матеріалів і підстав для ухвалення політичного рішення щодо виборів. Але, вважає він, оскільки "він (президент) все ж таки хоче, щоб вибори пройшли якомога демократичніше і прозоріше", Ющенко зволікає з ухваленням рішення.

"Інший варіант – це проведення виборів в достатньо жорстких умовах, і, безумовно, Ющенко спробує відтягнути ухвалення цього рішення", - сказав представник опозиції, додавши, що, на його думку, "треба приймати вольове рішення і навколо нього вести переговори".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування