Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Цушко знову не захотів підіграти Рудьковському

Субота, 19 травня 2007, 14:16

Міністр внутрішніх справ Василь Цушко заявляє, що на свідків або підозрюваних у справі про аварію експреса "Дніпропетровськ-Київ" міліція не чинила фізичного тиску.

Як повідомив міністр у суботу в інтерв'ю журналістам, МВС провело службове розслідування в контексті обвинувачення співробітників міліції про нібито фізичний вплив на свідків і підозрюваних по цій справі.

"Жодних фізичних впливів на цих свідків або підозрюваних не було", - підкреслив глава МВС, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ми свої дані по службовому розслідуванню передали (у київську обласну прокуратуру, у провадженні якої знаходиться ця справа)", - відзначив Цушко.

Він також висловив надію на те, що прокуратура з'ясує, "що відбулося, хто винуватий, у чому причина".

Як повідомлялося, 2 травня локомотив і чотири вагони потяга "Столичний експрес" сполучення Дніпропетровськ-Київ зійшли з рейку біля станції "Росава" у Київській області. У результаті аварії частково ушкоджена ділянка залізничного полотна і насипу. Ніхто не постраждав.

Міністр транспорту і зв'язку України Микола Рудьковський заявляв про можливий теракт на залізниці. Він також заявляв, що співробітники залізниці під тиском міліції дали помилкові свідчення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування