Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович забезпечив Цушкові комфорт

Субота, 19 травня 2007, 15:25

Міністр внутрішніх справ Василь Цушко стверджує, що ні він особисто, ні інші керівники МВС не отримують ніяких вказівок від прем’єра, коаліції та інших високопосадовців.

Про це він заявив у суботу в інтерв’ю журналістам під час чемпіонату з легкоатлетичного кросу серед працівників центрального апарату МВС.

"Мені нема чого приховувати. Мені зараз настільки комфортно… Я скажу, чому. Я не отримую ніяких команд від, скажімо, прем’єр-міністра, від коаліції, це точно. І від інших точно не отримую", - запевнив Цушко.

Говорячи про додаткові сили спецпідрозділів "Беркут", які в кількості приблизно 2 тис. осіб перебувають у резерві біля Києва для підтримання у разі необхідності охорони громадського порядку, міністр відкинув всі інсинуації політиків про те, що МВС начебто готується до силового вирішення політичної кризи.

"Та не буде ніяких силових варіантів", - наголосив Цушко. Він зауважив, що наразі з інших регіонів України як резерв знаходяться близько тисячі співробітників спецпідрозділів МВС, а інші відправлені до місць дислокації, додому.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...