Рада розбиратиме кожен закон робочої групи окремо

Неділя, 20 травня 2007, 12:21

Спікер Олександр Мороз переконаний, що підготовлені робочою групою документи, необхідні для проведення позачергових парламентських виборів, не будуть голосуватися в парламенті пакетом.

"Який буде (підсумок роботи групи), за такий і будемо голосувати. Тільки пакетом ніхто розглядати не буде - будемо розглядати послідовно всі документи, які вносять на розгляд у Верховну Раду", - відзначив він у неділю в Каневі.

Мороз також вважає оптимальним прохідний бар'єр на парламентських виборах у межах 3-4%. "3-4%, я вважаю це оптимальною цифрою, і її можна розглядати, а все інше - спекуляції", - відзначив Мороз.

Спікер вважає, що питання про прохідний бар'єр потрібно розглядати, маючи на увазі необхідність захисту інтересів "тих політичних партій", яким "потрібно дати можливість пройти в парламент".

Мороз відзначив, що ті лідери політичних сил, які говорять про можливість збільшення бар'єру на виборах, не повинні забувати, що вони "на якихось чергових парламентських виборах можуть і не потрапити у Верховну Раду".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News