Мороз нагадав Ющенку, що термін вийшов

Неділя, 20 травня 2007, 13:51

Спікер Олександр Мороз вважає, що президент Віктор Ющенко зобов'язаний підписати прийнятий парламентом закон про зміни до бюджету, відповідно до якого з 1 червня планується підвищення зарплат і пенсій.

"Сьогодні президент повинен робити висновок - або він буде продовжувати гратися за схемами, які йому нав'язують у секретаріаті й інші люди, я знаю, хто це робить. Або він буде все-таки відповідати конкретно на потреби своїх громадян", - відзначив він журналістам у неділю в Каневі.

За словами Мороза, мільйони громадян України очікують вступу в силу закону про зміни в бюджет щодо підвищень зарплат, пенсій і соціальних виплат.

Спікер нагадав, що відповідно до законодавства, якщо після 15 днів з моменту одержання президентом проекту закону, він не висловив до нього ніяких зауважень, то цей закон "вважається підтриманим президентом, і він повинен опублікувати його зі своїм підписом".

Верховна Рада 4 травня схвалила внесені Кабінетом міністрів зміни до держбюджету цього року, згідно з якими передбачене збільшення витрат Пенсійного фонду й збільшення мінімальних зарплат і соціальних виплат.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування