Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман натякає, що знає, коли вибори, але відмовляється "колотися"

Понеділок, 21 травня 2007, 11:44

Член фракції Партії регіонів Ганна Герман передбачає, що президент Віктор Ющенко та прем'єр Віктор Янукович вже домовилися про дату проведення дострокових парламентських виборів.

"Я думаю, вони вже домовилися. Я думаю, вони обидва знають, коли відбудуться ці вибори", - сказала вона в інтерв'ю Бі-Бі-Сі.

На питання, чи знає вона про цю дату, Герман відповіла: "Може, і я знаю". "На все свій час, давайте поговоримо про це наступного тижня", - додала вона.

За словами депутата, Верховна Рада призначить вибори, коли опозиція повернеться в зал і будуть прийняті всі ті закони, що необхідні для проведення дострокових виборів.

"Ми проведемо восени, якщо вони ще комусь будуть потрібні, дотермінові парламентські вибори і почнемо все по колу. Ось тоді все й закінчиться", - додала вона.

Герман переконана, що "до осені люди твердо переконаються, що уряд Януковича - це їхній уряд, і що він працює дуже добре, і опозиція не буде мати шансів вийти з добрими результатами на цих виборах".

Коментуючи заяву президента про те, що вибори будуть проведені не в жовтні, депутат сказала: "Неприйнятне в жовтні - то, може, буде прийнятне у листопаді чи кінці вересня".

"Ми можемо зрозуміти опозицію і президента, які наполягають на проведенні в липні виборів. За даними імміграційних служб, 70% дорослого населення із Західної України, а це електорат опозиції, в цей час перебуває на заробітках за кордоном", - зазначила Герман.

"У той час, як їхні українські паспорти - тут і голосують. І влітку є великі можливості для фальсифікації цих виборів. Саме тому опозиція так зацікавлена, щоб вибори відбулися влітку", - додала вона.

На питання, як вона ставиться до лідера БЮТ Юлії Тимошенко, Герман відповіла: "Мені дуже симпатична Тимошенко як жінка, лідер і перспективний політик. Вона багато в житті пережила".

"Це справді людина, яка теж зробила сама себе. Єдине, мене зараз у її риториці трохи шкребе, коли вона буває зла, опускається до звинувачень, бруду, гострих слів... я знала її інакшою", - зазначила депутат.

"Та Тимошенко, яку я знала, була мені більш симпатичною, хоча й сьогодні я дуже шаную цього політика", - додала вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
06:26
У південно-східних областях втретє за ніч була оголошена ракетна небезпека: у Херсоні пролунали вибухи
05:48
відеоВ Росії на Кубані безпілотники атакували два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром
04:28
ISW оцінив можливості України звільнити всю свою територію від окупантів
03:22
доповненоПольща цієї ночі двічі піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
оновлюєтьсяРосіяни запускали ракети: було оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповнено, фотоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова, постраждала пацієнтка
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
Усі новини...