Богатирьова готова відмовитися від літніх канікул

Понеділок, 21 травня 2007, 17:36

Верховна Рада буде працювати доти, поки не прийме всі необхідні законодавчі акти для проведення дострокових парламентських виборів і виходу з політичної кризи.

"Я думаю, що парламент буде працювати доти, поки ми не визначимося з усіма законодавчими моментами", - сказала координатор парламентської більшості Раїса Богатирьова.

Говорячи про позицію фракції Партії регіонів щодо законопроекту про внесення змін у Конституцію, вона відзначила, що фракція Партії регіонів готує свої пропозиції до даного законопроекту.

На питання, чи може Конституційний Суд після попереднього схвалення законопроекту про внесення змін у Конституцію не приступати до його розгляду і не робити висновок по цьому документу, Богатирьова сказала:

"Може. Враховуючи те, що Конституційний Суд під таким пресингом і такою деформацією знаходиться, цілком можливо, що КС не буде здатний (приймати рішення)".

Коментуючи засідання робочої групи в понеділок, Богатирьова підкреслила, що засідання було досить коротким, оскільки учасникам робочої групи, що представляли коаліцію, необхідно було провести додаткові консультації.

Говорячи про те, що робоча група не визначилася і не назвала можливу дату дострокових парламентських виборів, Богатирьова підкреслила, що дата дострокових виборів - не головний фактор, головне - в основу домовленостей покласти законність основ для таких дострокових виборів.

На думку Богатирьової, дострокові вибори можуть відбутися восени - або на початку осені, або наприкінці, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування