Депутати звинувачують Ющенка в засусі і женуть в поля

Вівторок, 22 травня 2007, 12:29

Голова Верховної Ради Олександр Мороз вважає, що Рада національної безпеки не повинна займатися питанням дострокових виборів.

Про це він заявив у вівторок, погодившись з думкою депутата Володимира Фалька щодо ситуації на селі, яка має стати темою для РНБО.

"Треба засідання РНБО провести в Миколаївській області на полі, а не примушувати її займатися виборами, що не є її функцією. Для цього є інші структури – парламент ЦВК, інші органи влади.…", - заявив Мороз.

Перед цим депутат Фалько розповів "нестрашилки" з історії села.

"Мабуть, дуже вже ми розгнівали Бога, що він ні краплі дощу не дає на наші поля, що він послав таку засуху і суховії, що вщент знищили яровину і озимину. Шановні друзі, південь хліба не дасть в цьому році! Не дасть м'яса і молока, овочів і фруктів. Нас чекає спека влітку і холод взимку", - заявив він.

"Пане президент, ви настільки загрались в революції і розборки, що не помічаєте, чим живе народ. Ви завжди в творчому процесі, указах і виборах. Ви довибираєтесь до того, що скоро нікому буде обирати на селі. І тоді вам не доведеться шукати винуватців у штучному голодоморі. Головним винуватцем будете ви і ваші тимошенки, луценки і кириленки!", - додав Фалько.

Він також запросив провести виїзне засідання РНБО в Миколаївській області, де "вщент знищено хліб".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування