Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенка дивують проблеми з реакцією Піскуна

Вівторок, 22 травня 2007, 15:46

Президент Віктор Ющенко здивований відсутністю реакції Генпрокуратури на "безвідповідальні дії" державних установ щодо забезпечення проведення дострокових парламентських виборів.

Про це він заявив під час поїздки до Черкаської області у вівторок: "Я б хотів бачити більше роботи від Генпрокуратури і персонально від генпрокурора".

"Мені важко допускати, що генпрокурор до цього дня не може відреагувати на безвідповідальні дії чи то ЦВК, чи то уряду по забезпеченню проведення чесних виборів", - зазначив президент.

Саме про це, за словами Ющенка, він говорив з генпрокурором Святославом Піскуном декілька днів тому, "коли він збирав свідчення з віце-прем'єрів і деяких державних службовців".

"Але цю роботу я вважаю недостатньою. Нам треба робити так, щоб судові і правоохоронні органи не заважали вирішувати політичним методом політичну кризу", - зазначив президент.

На думку Ющенка, "спекуляції, які проводяться сьогодні на рівні судової системи і на рівні КС, зокрема, віддаляють Україну від політичного врегулювання конфлікту".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...