Регіонали не подарують Тимошенко зірку з неба через її вік

Вівторок, 22 травня 2007, 18:14

Партія регіонів відкидає звинувачення на свою адресу щодо підкупу депутатів БЮТ та "Нашої України" для унеможливлення проведення дострокових виборів до парламенту.

Про це йдеться в заяві, поширеній прес-службою партії.

"Лідерка БЮТ заявила сьогодні, що Коаліція обіцяє зірку з неба для опозиційних депутатів лише за те, щоб вони погодилися перейти в парламентську більшість", - йдеться у повідомленні.

"Навіть якби йшлося про саму Тимошенко, то й вона вже вийшла з того віку, коли жінкам обіцяють зірки з неба. Стосовно ж інших фантазій Юлії Володимирівни на тему „планів Коаліції”, то й вони швидше нагадують гадання, аніж заяву серйозного політика. Але політика не робиться ворожками", - зазначають "регіонали".

На їх думку, "відповідальна опозиція мала б говорити з владою на теми життєдіяльності суспільства й підтримувати уряд, який уже втретє цього року буде підвищувати зарплати і пенсії".

"Відповідальний політик повинен думати про долю людей, а не перейматися виключно власними амбіціями і устремліннями до високих посад. Натомість, хронічний популізм Юлії Тимошенко нагадує котлету, яку підігрівають уже кільканадцятий раз", - йдеться у заяві прес-служби ПР.

"Юліє Володимирівно, перечитуйте іноді те, що Ви кажете, і робіть для себе хоч якісь висновки", - закликають вони.

"Народ чекає на ідеї стосовно того, як будувати добробут для людей, а не чергових популістських істерик стосовно того, коли Тимошенко отримає шанс сісти в прем’єрське крісло. Тим паче, що таких шансів із кожним днем стає менше", - йдеться в заяві.

На думку регіоналів, "популістські заяви Тимошенко що не день, то звучать все більш абсурдно - так, наче чутки про пристрасть Юлії Володимирівни до ворожіння й чаклунів, і справді, мають під собою місце".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування