Депутати "брехухи" Тимошенко таки ухопили зарплату

Середа, 23 травня 2007, 10:30

Депутат фракції СПУ Іван Бондарчук спростовує заяви лідера БЮТ Юлії Тимошенко про те, що депутати фракції БЮТ не отримували заробітної плати чи, отримавши, повернули її.

"Ось, переді мною довідка, видана головним бухгалтером апарату Верховної Ради України. Звучить так: кошти, видані народним депутатам України в рахунок оплати праці за виконання депутатських повноважень станом на 18:00 22 травня на рахунок апарату Верховної Ради України не поверталися", - сказав він з трибуни парламенту у вівторок.

При цьому Бондарчук уточнив, що "на цей день заробітну плату одержади 55 депутатів фракції БЮТ".

Коментуючи слова Тимошенко про те, що трансляція засідань Верховної Ради тільки за останні місяці обійшлася в 104 мільйони гривень – "це за те, щоб вони людям мізки промивали", він заявив:

"Дозволю собі заперечити паталогічним брехунам. У кошторисі витрат Верховної Ради на 2007 рік передбачено на ці цілі трохи більше 2,5 мільонів гривень. Трансляція телеканалу "Рада" обходиться приблизно в 100 тисяч гривень. За квітень 114 тисяч – тому що ми більше працювали в сесійному режимі".

"104 мільйони гривень за останні місяці, тобто квітень-травень, і 2,5 мільони гривень на рік – це, як кажуть в Одесі, дві великі різниці", - наголосив Бондарчук.

Крім того, реагуючи на слова Тимошенко про те, що "з 2 квітня депутати видали майже на 300 мільйонів собі квартир – це майже стільки вибори коштують", соціаліст повідомив:

"Реально з 2 квітня депутати не одержали жодної квартири. Остання була одержана, згідно з чинним законодавством, 23.03 цього року депутатом від "Нашої України" Шкляром".

"А якщо радіослухачів та телеглядачів цікавить, то скажу, що у цьому скликанні квартири одержали 6 депутатів від БЮТ. Прізвища їх – Буджерак, Забзалюк, Мостіпан, Рибаков, Камчатний, Скубенко. Жодну квартиру, одержану від "злочинної Верховної Ради", ніхто не повернув", - додав він.

Щодо житлових компенсацій, то Бондарчук зазначив, що "за квітень їх одержали 3 депутати, але всі виплати були проведені в 2006 році".

"До речі, ще в минулому році одержав компенсацію колега Кисельов, якого згадує ця дама, - строго у відповідності до закону і в розмірі, майже вдвічі меншому, аніж інший депутат з рідної їй фракції БЮТ", - наголосив він.

При цьому Бондарчук зазначив, що Тимошенко, як "дипломований економіст" мала б "знати ціну кожної копійки і відповідальніше ставитись до прикладів, які базуються на цифрах".

"Бо коли слухаєш її імпровізації, у яких використовуються цифри, то починаєш задумуватися, а чи закінчувала вона університет, чи здобула освіту на якомусь базарі. Бо тільки цим можна пояснити довільне жонглювання цифрами. Очевидно, вона розраховує на те, що ніхто її не буде перевіряти і піддавати сумніву, а проковтнуть як наживку", - сказав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
04:45
оновлюєтьсяРакетний удар: в країні оголошена масштабна повітряна тривога
04:21
ISW: Україна б’є по Росії зброєю власного виробництва
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
Усі новини...