У "Нашій Україні" пронюхали, що у вівторок КС був за крок від рішення

Середа, 23 травня 2007, 12:11

У вівторок Конституційний Суд мав ухвалити рішення щодо другого указу президента Віктора Ющенка про розпуск Верховної Ради від 26 квітня.

Про це заявив заступник голови Спілки юристів України, "нашоукраїнець" Микола Оніщук з посиланням на поінформовані джерела.

За його словами, винесенню вердикту завадила відсутність кворуму.

“До критичного кроку – відмовитися вийти на роботу - деяких суддів довели нові керманичі Конституційного Суду", - сказав Оніщук.

“Як відомо, призначення нинішнього в.о. голови КС, а також заступника голови КС пані Станік, було здійснено президентом Кучмою, коли керівником його адміністрації працював Віктор Медведчук. Подейкують, до речі, що нині Віктор Володимирович активно долучився до політичних та правових консультацій Партії регіонів" , - додав він.

На думку Оніщука, непоява суддів у залі Конституційного Суду – "це добрий сигнал, що частина КС не бажає бути втягнута у політичні ігри”.

Водночас, як повідомив "Українській правді" виконувач обов’язків керівника прес-служби КС Іван Аврамов, прес-службі КС нічого не відомо про рішення, які мали бути ухвалені КС у вівторок.

Він підтвердив, що у вівторок справді відбулося засідання суду, проте про що на ньому йшлося, прес-службі невідомо.

У середу, за словами Аврамова, засідання з приводу указу Ющенка не передбачається.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування