Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рада так і дочекається, що до неї прийдуть танки

Середа, 23 травня 2007, 12:24

Президент Віктор Ющенко підкреслює, що жодне силове рішення по виходу України з політичної кризи не буде ухвалено, а він, як глава держави, у своїх рішеннях буде керуватися винятково правовими засадами.

"Єдиними ліками, які можна прописати для того, щоб вийти з гідним уроком з парламентської кризи, є проведення дострокових виборов", - заявив Ющенко на зустрічі з іноземними інвесторами в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Хочу заявити, що кожен свій крок, що я починав, і буду починати, буде ґрунтуватися винятково на правових засадах. Жодних силових рішень в Україні не буде застосовано", - відзначив президент.

Ющенко відзначив, що розуміє, що не для всіх позачергові парламентські вибори є сприятливим виходом із ситуації, оскільки для деяких політичних сил "це все одно, що відхід з політичної арени".

"Вони розуміють, що ніколи більш у парламенті не з'являться... Тому йдуть маніпуляції навколо Конституційного Суду з порушенням процедур розгляду питань, включаючи політичну корупцію", - сказав президент.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування