Ющенко натякнув, що Янукович нафарбований "гарною помадою"?

Середа, 23 травня 2007, 12:55

Президент Віктор Ющенко закликає іноземних інвесторів і представників дипломатичного корпусу, акредитованих в Україні, уважно розібратися в політичних процесах, які відбуваються в країні.

Про це він заявив у ході зустрічі з іноземними інвесторами і представниками дипкорпусу в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я просив би вас уважно подивитися на український політичний процес. Сьогодні йде змагання між минулим, що пофарбоване дуже гарною помадою, і тим майбутнім, надії на яке з'явилися після "помаранчевої революції". Я б дуже хотів, щоб ви глибоко розібралися в цьому процесі, щоб вас не заманили на помилкову дорогу", - відзначив Ющенко.

Президент підкреслив, що відповіддю на кризу має бути відповідь, яка базується на компромісі. Але, за його словами, на жаль, останніх 8 місяців уряд, замість політики діалогу, вибрав політику закулісних дій.

За словами Ющенка, про це свідчить "і формування більшості в парламенті, у якому переманювали депутатів, і факт, що за подолання президентського вето на закон "Про Кабінет міністрів" треба було заплатити 5 млн. доларів".

У ході зустрічі Ющенко назвав однієї з першочергових цілей поліпшення інвестиційного клімату зміцнення і гарантії права власності в Україні.

Ющенко відзначив, що на даний момент напрацьовується пакет законопроектів, спрямований на протидію "неправомірному втручанню в діяльність підприємств", зокрема законопроект по врегулюванню депозитарної діяльності, тощо.

"Сподіваємося, що законопроект про акціонерні товариства буде одним з перших прийнятих у новому складі українського парламенту, що радикально вирішує низку проблем", - заявив Ющенко.

Він також повідомив, що найближчим часом буде введена кримінальна відповідальність за рейдерство.

Президент повідомив, що в червні пройде засідання консультативної ради іноземних інвесторів при президенті разом із засіданням РНБО, на якому буде розглянуте питання поліпшення інвестиційного клімату в державі.

Ющенко також зкликав у найближчі місяці завершити всі технічні питання, необхідні для вступу України до Світової організації торгівлі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
16:16
фотоУ Львові за хабарі підробляли інвалідність військовозобов’язаним – ДБР
16:16
Понад 94% українців довіряють ветеранам, які повернуться з великої війни. Опитування
16:14
фотоУкраїна отримала 18 модульних мостів американської компанії Acrow
16:12
відеоПерші хвилини після ракетної атаки РФ на Дніпро потрапили на бодікамери поліції
16:06
Одещина знову зазнала ракетного удару РФ: є пошкодження інфраструктури та поранений
16:02
фотоЗ’явилися супутникові знімки наслідків ракетних ударів ЗСУ по аеродрому "Джанкой"
15:42
Какао б'є нові рекорди: ціни перетнули межу в 11 тисяч доларів
15:31
ФОТО"Я зворушений підтримкою українців". Режисер "20 днів у Маріуполі" привіз Оскар в Україну
15:30
Іран не планує відповідати Ізраїлю після останньої атаки – ЗМІ 
15:08
ФОТОПрезидент розписався на легендарній стелі Донецької області, яку раніше зафарбували активісти
Усі новини...