БЮТівці розкопали, як Черновецький віддає київську землю родичам

Середа, 23 травня 2007, 13:41

Фракція БЮТ у Київраді заявляє, що на найближчому пленарному засіданні Київради родичам та найближчому оточенню мера Києва Леоніда Черновецького буде передано низку земельних ділянок у Києві.

Про це йдеться у заяві фракції БЮТ у Київраді.

За словами БЮТівців, на чергову сесію Київради, яка відбудеться 24 травня, виноситься 125 питань про виділення земельних ділянок міста Києва, з яких 35 виносяться без супроводжуючих проектів рішень і без пояснювальних записок.

"Депутатам пропонується голосувати "втемну". Як правило, саме рішення, де відсутні супроводжуючі документи приймаються на користь оточення Черновецького", - заявляють у БЮТ.

За словами авторів заяви, так на пленарному засіданні 24 травня Київрада планує надати земельну ділянку у центрі Києва по вулиці Шота Руставелі ЗАТ "Будівельна компанія "Укренергобуд”, де серед засновників є зять Черновецького – Супруненко, а також родич Черновецького – Чуб (член фракції Блоку Черновецького) та "друг сімї”, голова фракції Блоку Черновецького у Київраді - Комарницький.

"Проект рішення, пояснювальна записка відстуні, відповідно невідомо яка площа, за рахунок яких дитячих майданчиків, чи зелених зон відводиться ця земельна ділянка", - сказано у заяві.

У свою чергу прес-служба Черновецького спростувала інформацію БЮТ про те, що Чуб є родичем Черновецького.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...