Черновецький не полишає надії здирати з киян більше за послуги ЖКГ

Середа, 23 травня 2007, 14:33

Київська міська держадміністрація оскаржила в Апеляційному суді Києва рішення Господарського суду про визнання протиправним і скасування рішення Київської міської ради від 8 лютого про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в 1,8-2 рази замість 3,4 рази із грудня 2006 року за позовом міської організації партії "Єдність".

Про це сказав журналістам перший заступник голови Київміськадміністрації Анатолій Голубченко, повідомляють "Українські новини".

"Подали апеляційну скаргу", - сказав він.

Голубченко не зміг уточнити точну дату подачі апеляції.

"Це було вчасно, але я не знаю, коли (апеляційна скарга) буде розглядатися", - підкреслив він.

Як відомо, 27 квітня Госпсуд визнав протиправним і скасував рішення Київської міськради від 8 лютого про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в 1,8-2 рази замість 3,4 рази із грудня 2006 року за позовом міської організації партії "Єдність".

Також суд визнав протиправними й скасував розпорядження Київської міської державної адміністрації від 12 лютого, прийняті на виконання рішення Київради.

У березні міськорганізація партії "Єдність" звернулася в Господарський суд Києва з вимогою скасувати рішення Київради від 8 лютого й наступні розпорядження Київміськадміністрації про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в 1,8-2 рази замість 3,4 рази із грудня 2006 року.

8 лютого Київрада встановила коефіцієнт підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги із грудня 1,8-2 замість установленого раніше 3,4.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування