Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Семенюк лишилося ще менше шансів виконати план через Гриценка

Середа, 23 травня 2007, 15:03

Міністр оборони і голова Фонду державного майна підписали спільні накази про призупинення дії попередніх спільних наказів про передприватизаційну підготовку низки державних підприємств Міністерства оборони.

Мова йде про 126-й Харківський автомобільний ремонтний завод, Одеський автомобільний ремонтний завод і Державне господарське об'єднання "Концерн "Техвоєнсервіс", повідомляє Ліга.

У прес-службі Міноборони пояснили призупинення передприватизаційної підготовки цих держпідприємств необхідністю реалізації плану підготовки для розгляду на засіданнях уряду найважливіших питань формування і реалізації держполітики в I півріччі 2007 року щодо реформування державних підприємств, які входять до сфери управління Міноборони.

Під час підготовки наказів також було враховано рішення наради з питань передприватизаційної підготовки підприємств Міноборони, що відбулося в березні поточного року під головуванням заступника міністра оборони Володимира Бойка та голови ФДМ Валентини Семенюк.

У Міноборони підкреслюють, що реалізація вимог нових наказів створить належні умови для проведення прозорої процедури передприватизаційної підготовки зазначених держпідприємств.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування