У Партії регіонів думають, що Ющенко взяв Турчинова для силового варіанту

Середа, 23 травня 2007, 15:50

Перший заступник лідера фракції Партії регіонів Василь Кисельов не виключає, що за призначенням Олександра Турчинова першим заступником голови секретаря РНБО будуть спроби здійснити силовий варіант вирішення конфлікту.

Таку думку він висловив в інтерв’ю журналістам у середу, повідомляє УНІАН.

Кисельов заявив, що команда президента пішла на призначення тієї людини, яка постійно "закликала і наполягала, щоб президент України включив варіант на виконання свого антиконституційного указу".

За словами Кисельова, якби замість Турчинова на цю посаду була призначена "нормальна людина", то вона б ніколи не пішла "на цей злочин".

При цьому він зауважив, що для здійснення такого силового варіанту на певний час від посади секретаря РНБО треба відсторонити Іван Плюща.

"Їм потрібно його звільнити або відправити на лікарняний, тому що Плющ сьогодні за все відповідає, і якщо він буде при посаді, то я не думаю, що Турчинову буде дозволено віддавати якісь накази", - сказав Кисельов.

Водночас, член Партії регіонів Ганна Герман зазначає, що призначення Турчинова заступником секретаря РНБО "не є несподіванкою".

"Президент ще раз підтвердив, що є лідером опозиції і призначає на посади, залежні від його повноважень, лише людей з помаранчевого табору", - заявила вона.

У коментарі з приводу призначення Герман зазначила, що "Турчинов має кількамісячний досвід праці в службі безпеки - нічим особливим для громадян України цей період не запам’ятався".

"І навіть те, що Турчинов має імідж дещо неврівноваженого політика, не може особливо тривожити суспільство – Іван Плющ достатньо досвідчений політик, який зможе врівноважувати поведінку свого підлеглого".

Як відомо, президент Віктор Ющенко указом від 23 травня призначив Турчинова першим заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News