У Ющенка кажуть, що Турчинов має надгостре відчуття небезпеки

Середа, 23 травня 2007, 16:39

Призначення Олександра Турчинова першим заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони є черговим кадровим рішенням президента Віктора Ющенка, спрямованим на зміцнення цього органу.

Про це заявив у середу керівник секретаріату президента Віктор Балога, коментуючи відповідний указ глави держави, повідомляє прес-служба президента.

"РНБО поповнилася якісним управлінцем, який до того ж має посилене, надгостре відчуття небезпеки і загрози країні", - сказав він.

"Багатий досвід роботи в умовах миттєвих змін політичної ситуації, хист переговірника, глибоке розуміння проблем у сфері державної політики і безпеки – достатній фаховий набір, яким володіє Олександр Турчинов. Президент вважає, що це призначення підвищить коефіцієнт ефективності РНБО", - додав Балога.

У середу керівник секретаріату президента припустив, що перший заступник секретаря РНБО зосередиться на функції комунікатора між політичними силами та державними інституціями.

"Нагадаю, що глава держави одним із пріоритетним завдань оновленої Ради визначив стабілізацію ситуації в країні. Тому систематизація всіх пропозицій і можливостей для вироблення проектів рішень зараз особливо важлива", - зазначив Балога.

"Аналіз ризиків також є сильною стороною пана Турчинова, що допоможе убезпечити процеси в країні від загострення", - додав він.

Голова секретаріату президента відзначив, що вже найближчим часом Турчинов зможе показати свої ділові вміння.

"РНБО не збиралася вже більше місяця, накопичилося багато проблем для обговорення і реагування. Це достатньо широке поле для підтвердження своєї фаховості, втілення ініціатив для розвитку держави", - зауважив Балога.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування