Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ придумав, як Турчинов може розправитися з Рудьковським

Четвер, 24 травня 2007, 09:20

Блок Юлії Тимошенко закликає президента Віктора Ющенка на найближчому засіданні Ради національної безпеки і оборони розглянути стан аварійності на залізниці та автошляхах і "невідкладно" відправити у відставку міністра транспорту й зв’язку Миколу Рудьковського.

Про це йдеться у зверненні БЮТ, розміщеному на сайті блоку.

Згідно з повідомленням, у БЮТ переконані, що Рудьковський причетний до аварій, кількість яких на залізничних шляхах України зросла останнім часом.

БЮТ заявляє, що "глибоко обурений тим, що незважаючи на знищення транспортного парку України, завдання матеріальної шкоди та створення загрози життю пасажирів, Рудьковський продовжує обіймати посаду міністра, породжуючи нові надзвичайні ситуації на транспортних шляхах України".

"Ми звертаємося до президента України із закликом на найближчому засіданні Ради національної безпеки і оборони розглянути стан аварійності на залізниці та автошляхах України, і, за результатами розгляду, невідкладно віправити Рудьковського у відставку".

"Термінове усунення міністра з посади може врятувати життя пасажирів та зекономити мільйони гривень, які сьогодні змушені витрачатися для ліквідації "диверсійної діяльності" міністра", - додається у зверненні.

БЮТ вважає, що після сходження з рейок вантажного поїзда у Дніпропетровській області та аварії пасажирського "Столичного експресу" у Київській області "кількість "диверсійний" перемог міністра транспорту України Рудьковського в загальній кількості вже налічує 19 вантажних і 4 пасажирських вагони, 1 локомотив та 400 метрів зруйнованого залізничного полотна".

Також БЮТ додає до цього "списку" аварії на автомобільних дорогах, "найбільш відома з яких сталася 29 квітня цього року з автобусом, який віз школярів на підтримку мітингів коаліції у Києві".

"Підривній діяльності Рудьковського на українській залізниці та автодорогах за такий короткий термін могли б позаздрити партизанські загони Ковпака, Сабурова, Федорова і Медвєдєва разом взяті", - вважають у БЮТ.

"Очевидно, міністру транспорта не пояснили, що війна давно закінчилася і транспортними шляхами України сьогодні їздять не німецькі ешелони і танки, а подорожують українські громадяни і перевозяться вантажі", - припускається в зверненні.

Як відомо, у вівторок у Дніпропетровській області зійшли з рейок 19 вагонів вантажного потяга з залізорудним концентратом. Попередньо причиною аварії вважають порушення правил безпеки руху працівниками залізниці.

2 травня у Київській області сталась аварія пасажирського "Столичного експресу", яку Рудьковський пояснив терористичним актом, що потім спростували правоохоронні органи.

Ющенко вважає Рудьковського відповідальним за службову недбалість посадових осіб, через яку 2 травня сталась аварія потягу "Дніпропетровськ-Київ".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...