Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Піскун встановив СБУ та МВС строки для розборок з рейдерами

Четвер, 24 травня 2007, 12:35

Генпрокуратура звернулася до керівництва СБУ та МВС з вимогою активізувати діяльність спецпідрозділів правоохоронних органів щодо нейтралізації рейдерства.

Про це йдеться у відповідних листах до СБУ та МВС, повідомляє прес-служба ГПУ.

"Генпрокуратурою на сьогоднішній день контролюється хід розслідування 11 кримінальних справ з протидії рейдерству", - зазначається у повідомленні.

Зокрема, "з незаконного захоплення нерухомості, земельних ділянок та інших привабливих у комерційному відношенні об'єктів, у тому числі за фактом захоплення організованою злочинною групою у складі одинадцяти ociб BAT "Кременчуцький сталеливарний завод".

"Після скасування Октябрьським райсудом Полтави постанови слідчого про порушення кримінальної справи за цим фактом, Генпрокуратурою на рішення суду внесено апеляцію, яка задоволена, незаконне рішення суду скасоване", - зауважує прес-служба.

"Також здійснюється контроль за підтриманням державного обвинувачення у двох справах, направлених до суду у Житомирській та Івано-Франківській областях", - додається у повідомленні.

Крім того Генпрокуратура звертає увагу на встановлення строків виконання доручення, з яким вона звернулася до керівництва СБУ та МВС.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування