Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ одумався і продовжив похід на перевибори

Четвер, 24 травня 2007, 12:49

БЮТ спростовує інформацію про неможливість подання до ЦВК документів, необхідних для участі у дострокових виборах через зрив процесу організації та підготовки проведення позачергових парламентських виборів.

"БЮТ продовжує рухатися виключно у межах виборчого законодавства та дотримуватися єдиної на сьогодні легітимної, визначеної указом президента, дати дострокових виборів 24 червня 2007 року", – повідомляє прес-служба блоку.

Раніше було розповсюджено заяву про те, що БЮТ не вважає можливим подавати до ЦВК документи, необхідні для участі у дострокових виборах.

"Під тиском політичних сил, що представляють коаліцію, та внаслідок бездіяльності ЦВК, Кабміну, інших органів виконавчої влади, деструктивної позиції КС та деяких інших судів, процес з організації і проведення позачергових виборів 24 червня 2007 року зірвано".

"З огляду на це, БЮТ не вважає за можливе подавати до ЦВК заяву про реєстрацію кандидатів у народні депутати на позачергових виборах 24 червня 2007 року та інших документів, передбачених законом про вибори народних депутатів", - зазначалося у документі.

"Станом на 23 травня 2007 року окружні виборчі комісії ЦВК не сформовані, незважаючи на те, що окружні виборчі комісії на позачергових виборах повинні бути сформовані за п'ятдесят днів до дня виборів, в даному випадку – до 4 травня включно", - наголошувалося у заяві.

"Крім того, не забезпечено фінансування підготовки та проведення позачергових виборів до Верховної Ради", - додавав БЮТ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування