Регіони заявляють про збройне захоплення Генпрокуратури

Четвер, 24 травня 2007, 13:57

Партія регіонів заявляє про захоплення будівлі Генпрокуратури невідомими озброєними людьми.

"У ці хвилини в Києві невідомі озброєні люди проводять захоплення будівлі Генеральної прокуратури", - йдеться у повідомленні прес-служби "Регіонів".

На їх думку, "кінцева мета зусиль президента Ющенко і його оточення - створення ефективного механізму, покликаного винятково силовими методами довести процес узурпації влади в Україні до логічного завершення".

"Красномовним підтвердженням справедливості подібних висновків може служити наявна в нас інформація, відповідно до якої виконувачу обов'язків генпрокурора Шемчуку вже дані чіткі вказівки про проведення так званих "зачисток" у регіонах", - стверджують у Партії регіонів.

"Передбачається, що об'єктами "уваги" відповідних силових структур стануть активісти політичних сил, що входять до складу коаліції національної єдності", - додається в повідомленні.

Партія регіонів "категорично проти використання подібних методів боротьби з політичними опонентами і ще раз попереджає і президента, і всіх розроблювачів цієї пагубної для країни тактики про воістину катастрофічні наслідки, до яких може привести Україну практична реалізація вищевказаних планів".

"Україна – це не "вотчина" президента, а правоохоронні органи – не сокира, яку заносять над політичними супротивниками. Україна – це європейська, демократична держава, у якій державний переворот неможливий", - заявляють у Партії регіонів.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування