Янукович обіцяє, що не допустить громадянської війни

Четвер, 24 травня 2007, 21:25

Прем’єр Віктор Янукович заявляє, що його уряд не допустить громадянської війни.

Про це Янукович заявив у телезверненні в четвер ввечері.

"Запевняю, уряд не допустить анархії в Україні, не допустить громадянської війни. Наша країна буде жити в стабільності і благополуччі. У нас є достатньо сил і повноважень. Щоб забезпечити народу життя у мирі і добробуті", - заявив він.

Прем'єр також назвав провокацією звільнення генпрокурора Піскуна.

"Ми пересвідчилися, що безвідповідальні, неправомірні дії, якими чиновники і найближче оточення президента намагались усунути від виконання обов'язків генпрокурора, стали тією іскрою, яка запалила протистояння в Україні", - заявив Янукович.

"Такі провокації можуть призвести до надзвичайних подій", - наголосив він і додав, що обов’язок всіх не допустити такі події.

Він висловив думку, що президента "фактично обдурюють" і не надають йому всесторонню інформацію, додавши, що в апараті ВР ще 14 травня була зареєстрована заява Піскуна про складення депутатських повноважень.

"Якщо президент знав про це і підписав антизаконний указ про звільнення Піскуна, а його чиновники силовим варіантом в обхід процедури провели спробу заблокувати роботу генпрокурора, то за це треба відповідати по закону", - наголосив він.

""

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування