Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Нашій Україні" кажуть, що в "антинародній" Раді в них сумісників нема

П'ятниця, 25 травня 2007, 11:47

Заступник голови секретаріату президента Роман Безсмертний не порушував закону про недопущення сумісності депутатського мандату з іншими видами діяльності, оскільки написав заяву про складання депутатських повноважень одразу після призначення.

Про це заявив заступник голови Центрвиконкому партії "Наша Україна" Ігор Жданов, повідомляє прес-служба партії.

"Було ухвалене рішення про те, що депутати від "Нашої України" складають свої депутатські повноваження", - нагадав він.

"Роман Безсмертний ще 16 квітня написав заяву про вихід із фракції "Наша Україна". Це є свідченням того, що він виконав вимоги Конституції та закону про недопущення сумісності депутатського мандату з іншими видами діяльності", - наголосив Ігор Жданов.

При цьому Жданов наголосив, що "рішення про вихід із фракції не потребує додаткового голосування у Верховній Раді і означає втрату депутатських повноважень відповідно до статті 81 Конституції України".

"Партія і блок "Наша Україна" ухвалили політичне рішення про вихід із складу цієї Верховної Ради, оскільки вона є антинародною, її діяльність не спрямована на політичне розв’язання кризи, вирішення соціально-економічних проблем співвітчизників", - зазначив також Жданов.

"Тому подальша участь у роботі розпущеної Верховної Ради "Нашої України" як учасника об’єднаної опозиції є політично недоцільною та суспільно аморальною", - пояснив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування