Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка кажуть, що мають розписку для Піскуна. Він може іти?

П'ятниця, 25 травня 2007, 13:17

Копія указу президента Віктора Ющенка про звільнення Святослава Піскуна з посади Генерального прокурора була доставлена у Генпрокуратуру 24 травня о 16.20.

Про це повідомляє прес-служба президента.

"Відповідно до чинної процедури, після підписання главою держави указ зареєструвала (присвоїла номер) Головна служба документального забезпечення секретаріату президента", - зазначається у повідомленні.

"Після цього повністю оформлена копія документа в законвертованому вигляді під розписку була передана у відділення по обслуговуванню фельд’єгерським зв’язком секретаріату президента", - стверджує прес-служба.

Як сказано в повідомленні, "24 травня о 16.20 офіцер фельд’єгерського зв’язку передав пакет з документами (серед яких – копія указу про звільнення Піскуна) у сектор реєстрації вхідної кореспонденції секретаріату Генеральної прокуратури і отримав відповідну розписку про одержання пакета".

Прес-служба наголошує, що "таким чином, у Генеральну прокуратуру пакетом були передані копії указів президента N467-470".

Власне, це укази "Про визнання таким, що втратив чинність, указу президента від 26 квітня 2007 року", "Про тимчасове виконання обов’язків Генерального прокурора", "Про скасування указу президента від 23 травня 2007 року", "Про призначення Гелетея начальником Управління державної охорони".

Як відомо, раніше Піскун заявив, що не може виконати указ президента про свої звільнення з посади генпрокурора, оскільки не отримав завіреної копії цього указу.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...