Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Євродепутати їдуть особисто розібратися з Ющенком, Януковичем і Тимошенко

П'ятниця, 25 травня 2007, 14:00

29-31 травня в Україну прибуває делегація Європейського парламенту для того, щоб одержати інформацію про політичні події в Україні з перших рук.

Про це повідомляє Ліга з посиланням на прес-службу Європарламенту.

Як сказано у повідомленні, делегація припускає провести зустрічі з керівництвом України, лідерами політичних сил і представниками неурядових організацій.

Зокрема, європейські депутати планують зустрітися з президентом Віктором Ющенком, прем'єр-міністром Віктором Януковичем і лідером опозиції Юлією Тимошенко.

Очолить місію голова делегації Європарламенту у зв'язках з Україною Адріан Северін.

Крім нього до складу делегації увійдуть представники всіх політичних фракцій Європарламенту і доповідач Комітету з іноземних справ Міхал Камінський.

На основі зібраних даних депутати зроблять доповідь про ситуацію в Україні для Європарламенту і Євросоюзу.

Парламентарії також повинні передати українському керівництву сигнал від Євросоюзу, наскільки важливим є підтримка демократичних цінностей.

Раніше прес-служба комісара ЄС із зовнішніх відносин повідомила, що Єврокомісія не буде втручатися у розв’язання політичного протистояння в Україні.

"Криза залишається внутрішньою справою держави, всупереч проханню про міжнародне посередництво з боку української коаліції", - підкреслює прес-служба комісара ЄС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування