У Ющенка бояться, що через Цушка з Генпрокуратури зникли документи

П'ятниця, 25 травня 2007, 15:19

Заступник голови секретаріату президента Віктор Бондар заявляє, що станом на 15:00 міністр внутрішніх справ Василь Цушко досі не виходив на зв’язок.

"На жаль, міністр внутрішніх справ не виходить на зв’язок, не з’являється на наради, які проводить керівництво країни, в тому числі і по силових структурах і, можна так сказати, від керівництва країни замість того, щоб прийти і доповісти про мотиви своєї поведінки", - сказав він журналістам у п’ятницю.

За його словами, під час штурму Генпрокуратури спецпідрозділами МВС, міліція не тільки поламала меблі, а й поставила під загрозу розслідування багатьох кримінальних справ, матеріали по яких зберігалися в приміщеннях ГП.

"Було вскрито ще багато приміщень і кімнат Генеральної прокуратури, в яких знаходились матеріали кримінальних справ, і ці матеріали невідомо під яким захистом зараз знаходяться і взагалі чи гарантується захист цих матеріалів і доведення їх до судового розгляду", - наголосив Бондар.

Він нагадав, що Генеральна прокуратура спільно з СБУ проводить слідчі дії щодо фіксації фактів злочинів, зокрема з боку МВС, і щодо підготовки документів до проведення очних ставок і допитів.

"Міністерством внутрішніх справ також проводяться слідчі дії, які мають на меті зібрати всі матеріали щодо його особистої участі у проведенні зазначених дій", - зазначив Бондар.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News