Глави облдержадміністрацій підтримують Ющенка

П'ятниця, 25 травня 2007, 15:57

Глави облдержадміністрацій висловили чітку підтримку діям президента Віктора Ющенка.

Про це заявив заступник голови секретаріату президента Віктор Бондар на спільному брифінгу з губернаторами у п’ятницю.

"Глави обласних адміністрацій абсолютно чітко висловили повну підтримку діям президента по наведенню порядку в Україні, повністю підтримали дії президента по конституційній заміні генерального прокурора на того генерального прокурора, який спроможний навести порядок у країні", - заявив Бондар.

За його словами, губернатори отримали від президента завдання щодо забезпечення правопорядку на місцях і "неповторення того, що було вчора в Києві".

Також Бондар сказав, що губернатори вже зв‘язалися з керівництвом обласних управлінь МВС і прокуратури, "і дали чіткі доручення по роботі зазначених підрозділів на території України".

"І на сьогоднішній день генеральний прокурор України (в.о. генпрокурора Віктор Шемчук) повністю керує регіональними і територіальними підрозділами цього відомства".

У свою чергу губернатор Київщини Віра Ульянченко заявила, що попри всі події президент залишається "прибічником переговорів і політичного діалогу", який, за її словами, триває і зараз, "хоча оптимізму щодо рішень, які зможуть забезпечити розв‘язання цього конфлікту на сьогодні майже немає".

"Але ще сьогодні ми маємо бажання президента продовжити політичний діалог із врегулювання ситуації в країні, яка виникла як політична криза, політичним шляхом", - сказала Ульянченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування