Цушко вимагає вибачень від Гриценка

П'ятниця, 25 травня 2007, 16:27

Міністр внутрішніх справ Василь Цушко вимагає від міністра оборони Анатолія Гриценка публічних вибачень.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Цушко заявив у п’ятницю на позачерговому засіданні уряду.

"Я вимагаю, щоб міністр оборони публічно вибачився на тому ж "5 каналі", якщо ні - я залишаю за собою право дуже серйозної й адекватної реакції по відношенню до нього", - сказав Цушко.

Міністр вважає неприпустимими висловлювання Гриценка, зроблені на його адресу.

"Я здорова людина, це я йому (Гриценку) розказую, а він – не лікар. А емоції… Знаєте, я вперше звільняв прокуратуру і виявив емоції - я людина. Можливо, не треба було виявляти емоції, але я нікого не підставив, не ховався за спинами й нікого туди не послав, а пішов сам і діяв за ситуацією й згідно із законом", - підкреслив Цушко.

Як повідомляв УНІАН, Гриценко 24 травня, коментуючи в ефірі "5 каналу" дії Цушка в Генпрокуратурі, висловив думку, що "це виходить за рамки закону, за рамки здорового глузду й створює дуже небезпечну ситуацію".

Гриценко також висловив переконання, що Цушко як політик поставив хрест на своїй кар`єрі.

Міністр оборони застеріг Цушка навіть від думки про захоплення Міноборони: "Я хочу застерегти Василя Петровича, якщо в нього є якісь гарячі думки щодо Міністерства оборони, то цього так не буде, тому що гарнізонна служба передбачає, якщо хтось нападає на військовий об`єкт - у цьому випадку попередження, потім попереджувальний постріл вгору, а потім на ураження".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування