Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович обіцяє працювати цілодобово, а Мороз - зібрати Раду за півгодини

П'ятниця, 25 травня 2007, 16:47

Прем'єр-міністр Віктор Янукович вважає Святослава Піскуна повноцінним генпрокурором.

"Я чув про висновок Вищої ради юстиції, яка має право на такі висновки. І Вища рада юстиції вважає Піскуна законним генпрокурором. Він поновлений рішенням Вищої ради юстиції", - сказав він журналістам після зустрічі з послами.

На питання, що Піскун був звільнений відповідно до закону про депутатів-сумісників, за який свого часу голосувала Партія регіонів, Янукович відповів: "Це повинні трактувати юристи, ті органи, які мають на це повноваження".

Реклама:

При цьому прем'єр наголосив, що "в Генпрокуратурі працюють такі ж громадяни України, як і скрізь".

"Ми будемо робити все, щоб якісно виконувати свої повноваження по забезпеченню правопорядку і дотриманню прав громадян", - заявив Янукович.

Говорячи про призначення Олександра Кузьмука віце-прем'єром, прем'єр сказав, що "його кандидатура перемогла серед інших, які пропонувалися на цю посаду".

ВІДЕО ДНЯ

"Він – досвідчена людина, яка нічим себе не дискредитувала", - зазначив він.

Коли журналісти нагадали Януковичу, що за часів Кузьмука ракета впала на житловий будинок, а російський лайнер був збитий над Чорним морем, прем'єр на це нічого не відповів.

Водночас Янукович попередив, що уряд буде працювати на майбутні святкові дні: "Я хотів сказати, що ми будемо працювати всі вихідні дні, працювати цілодобово, у нас напрацьована система, ми несемо свої зобов'язання перед народом, Верховною Радою і президентом".

У свою чергу спікер Олександр Мороз додав, що в разі загострення ситуації, парламент може зібратися на своє засідання протягом півгодини: "Якщо буде потрібно – зберемося".

Говорячи про свою останню зустріч з президентом, спікер сказав, що вона відбулася у квітні, але по телефону вони розмовляли минулої середи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування