Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Цушко звітуватиме Януковичу двічі на день

П'ятниця, 25 травня 2007, 18:47

Кабінет міністрів доручив міністру внутрішніх справ Василю Цушку виключити можливість передислокації органів і підрозділів внутрішніх військ МВС із порушенням вимог відповідного закону.

Про це йдеться у постанові Кабміну, прийнятій на екстреному засіданні уряду в п'ятницю, повідомляють Українські новини.

Кабмін доручив Цушку забезпечити підтримку громадського порядку в Києві із залученням відповідних органів і підрозділів МВС, оперативно погоджувати з віце-прем'єром Олександром Кузьмуком заходи, здійснювані МВС, про планування й результати виконання яких інформувати уряд щодня о 10.00 і 22.00.

Також Кабмін доручив Цушку забезпечити дотримання посадовими й службовими особами внутрішніх військ вимог Конституції й законів, актів Кабміну, наказів міністра внутрішніх справ.

Уряд доручив міністру провести роз'яснювальну роботу серед військовослужбовців, осіб начальницького й рядового складу органів внутрішніх справ щодо неприпустимості порушення Конституції й законів, і попередити їх під розписку про кримінальну відповідальність за виконання явно злочинних наказів.

В одному з пунктів постанови сказано, що використання органів і підрозділів внутрішніх військ для виконання будь-яких завдань здійснюється тільки за наказом або погодженням з міністром внутрішніх справ.

Кабмін своєю постановою доручив міністру фінансів забезпечити фінансування МВС, направляючи кошти на вирішення пріоритетних завдань його діяльності відповідно до рішень МВС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування