Гриценко не підтримав постанову Януковича, бо знає: Ющенко скасує

П'ятниця, 25 травня 2007, 19:06

Міністр оборони Анатолій Гриценко не підтримав постанови уряду з питань контролю і забезпечення діяльності органів і підрозділів Міністерства внутрішніх справ, схвалене на позачерговому засіданні Кабінету міністрів у п’ятницю.

Про це Гриценко повідомив журналістам у Кабінеті міністрів, передає кореспондент УНІАН.

"Я не бачу сенсу в прийнятті таких постанов, вони, найімовірніше, будуть припинені діями президента", - сказав Гриценко.

Міністр оборони також повідомив, що порадив прем`єр-міністру Віктору Януковичу зустрітися з президентом Віктором Ющенком і знайти взаєморозуміння.

"Немає спільної точки зору тому, що немає спільної роботи", - додав він.

За словами міністра, прем`єр-міністр домовлятиметься з президентом з приводу можливої зустрічі.

"Прем`єр сказав, що зараз домовлятиметься з президентом про зустріч, і, можливо навіть, про зустріч Президента з усім складом уряду", - сказав Гриценко.

Як відомо, у п’ятницю Кабмін на своєму позачерговому засіданні прийняв постанову про питання контролю і забезпечення діяльності органів та підрозділів Міністерства внутрішніх справ.

Зокрема, уряд доручив міністру внутрішніх справ Василю Цушку забезпечити підтримку громадського порядку в Києві із залученням відповідних органів і підрозділів міністерства, оперативно погоджувати з віце-прем`єром Олександром Кузьмуком свої дії та інформувати уряд щодня до 10.00 і до 22.00.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування