Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонали дізналися, що "дітей відправляють на війну до Києва"

Субота, 26 травня 2007, 11:17

Партія регіонів заявляє, що з Донецька і Харкова до Києва прямують військовослужбовці.

Як повідомили в прес-службі Донецького облвідділення Партії регіонів, особовий склад полку внутрішніх військ, дислокований у Донецьку, у суботу о 6.00 у кількості 600 чоловік із бронежилетами, щитами і кийками висунувся для реалізації спецзавдань до Києва.

"Ще напередодні заступник командира частини підполковник Олександр Узун заявив місцевим ЗМІ, що полк діє в звичайному режимі і нікуди їхати не збирається", - стверджує Партія регіонів.

Прес-служба донецького облвідділення партії заявляє, що командир військової частини виконує злочинний наказ, використовуючи своїх солдатів у конфліктній ситуації.

Крім того, Харківське облвідділення партії заявляє, що "на території військової частини 3105 знаходиться п'ять автобусів, що не належать цієї військової частини. Автобуси мають цивільні номери".

"Зараз на території частини знаходяться народні депутати України В.Лещенко, Д.Шенцев, Ю.Ковальова, яким батьки військовослужбовців термінової служби передали інформацію про те, що їхніх дітей відправляють на війну до Києва", - відзначає прес-служба.

На території частини стоять 16 вантажівок і 4 причепи, завантажених військовими наметами, лежаками, матрацами, постільною білизною, польовими кухнями і генераторами. Юлія Ковальова знайшла документи на завантаження пального - по 340 літрів на кожен автомобіль.

"За інформацією одного з військовослужбовців, що відмовився себе назвати, на все це було отримано усне розпорядження з Адміністрації президента", - стверджує прес-служба.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування