Фани Януковича перекрили йому дорогу до Ющенка

Субота, 26 травня 2007, 12:31

У Секретаріаті президента станом на 12:45 не розпочалися консультації по виходу з політичної кризи.

Про це "Українській правді" повідомила керівник головної служби інформаційної політики Секретаріату президента Лариса Мудрак.

За її словами, початок зустрічі очікується найближчим часом.

Водночас, як стало відомо журналістам, не виключено, що в суботу відбудеться засідання Ради нацбезпеки та оборони.

У Секретаріаті президента перебувають близько 15 керівників обласних держадміністрацій, яких указом президента від 25 травня введено до складу РНБО.

Як відомо, в п’ятницю не виключалося, що РНБО відбудеться о 10 годині суботи. Але після цього на Банковій розпочалися переговори.

БЮТ та "Наша Україна" перенесли на 16 годину з'їзди своїх блоків, на яких збираються ухвалити заяви про вихід з фракції.

Станом на 12 годину дня під'їзди до Секретаріату президента по вулиці Банкова заблоковано прихильниками коаліції та опозиції.

За оцінками міліції, прихильників обох сторін нараховується близько 3 тисяч. Однак прихильників коаліції значно більше – приблизно 4/5 від загальної кількості. Вони розсілися на проїжджій частині і слухають музику.

Водночас біля воріт Секретаріату стоїть кілька десятків молодих людей з прапорами "Нашої України".

Сторони розділені нечисленним кордоном міліції. Час від часу прихильники коаліції починають дуже голосно вигукувати: "Янукович! Янукович!". Хоча в більшості вони поводяться дуже в’яло.

Крім того, прихильники Партії регіонів заблокували під’їзд до Секретаріату президента з вулиці Шовковичної.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News