Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіони кричать, що Турчинов готує фізичне знищення Цушка

Субота, 26 травня 2007, 12:43

Партія регіонів звинувачує першого заступника секретаря РНБО Олександра Турчинова та опозицію у підготовці фізичного знищення міністра внутрішніх справ Василя Цушка.

"Як достеменно стало відомо із джерел, наближених до керівництва Служби безпеки України, Турчиновим та "помаранчевою командою" розроблено та розпочате втілення плану, направленого на фізичне знищення міністра внутрішніх справ України Василя Цушка", - сказано в заяві прес-служби партії.

"Розроблений план включає в себе порушення за надуманими обставинами кримінальної справи, перешкоджання у можливості виконання покладених на нього обов’язків, численні виклики на допити. Після чого слідчим СБУ повинна бути винесена постанова про обрання щодо нього запобіжного заходу в вигляді взяття під варту, тощо", - йдеться в заяві.

Разом з цим, зазначає прес-служба, "розроблений інший план, яким передбачається фізичне знищення Василя Цушка під виглядом побутового випадку, дорожньо-транспортної пригоди, погіршення здоров’я".

"Ми засуджуємо практику безвідповідального використання тиску на Василя Цушка з боку окремих посадових осіб РНБО, зокрема, заступника секретаря РНБО Турчинова, з метою спонукання його до вчинення антиконституційних дій, вважаємо неприйнятною практику втручання в діяльність міністра внутрішніх справ України і міністерства в цілому", - наголошується в заяві.

При цьому в Партії регіонів вважають, що "принципова позиція міністра внутрішніх справ Василя Цушка, яка полягає у неухильному забезпеченні дотримання у своїй діяльності вимог Конституції України та законів, робить його фактично мішенню для посадових осіб РНБО, СБУ".

"Ми сподіваємось, що незаконним діям окремих посадовців у РНБО та СБУ буде надана відповідна правова оцінка і винні особи будуть притягнуті до кримінальної відповідальності", - сказано в заяві.

Водновчас, начальник прес-служби СБУ Марина Остапенко спростовує заяву Парії регіонів про фізичну розправу з Цушком.

"Це абсурд. Очевидно, комусь гаряче сонце напекло занадто голову", - передає слова Остапенко "Обком" з посиланням на "Українські новини".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування