Регіонали побачили в 16-літніх підлітках бійців Гелетея

Субота, 26 травня 2007, 13:33

Партія регіонів не виключає провокацій з боку службовців управління держохорони, що знаходяться серед прихильників "Нашої України" біля Секретаріату президента.

Про це йдеться в заяві Партії регіонів, розповсюдженій у суботу.

"Стовідсотково гарантувати, що протистояння завершиться мирно, ніхто не може. Іноді досить маленької провокації, щоб іскра перетворилася на пожежу", - відзначає прес-служба.

"Недавні події в Генеральній прокуратурі показали, що для створення конфлікту президентське оточення готове на все. Переодягнених у цивільне працівників Державної служби охорони спробували використовувати для нагнітання конфлікту. Тому гарантувати, що в ряди мітингуючиї нашоукраїнців не "затешуться" з метою провокації молодчики Гелетея, ніхто не може", - заявляє Партія регіонів.

Партія також відзначає, що вночі під стіни Секретаріату президента опозиція вивела молодь і вручила їм прапори "Нашої України". "Цим 16-17-літнім хлопцям і дівчатам, яких рекрутували з училищ і вузів, опозиція запропонувала повторити подвиг героїв Крут", - йдеться у повідомленні.

Прес-служба відзначає, що керівники обласних делегацій партії, що приїхали до Києва підтримати коаліцію, активно ведуть серед мітингуючих роботу, спрямовану на недопущення конфлікту.

Партія регіонів також наполягає на тому, щоб президент "вийшов до народу, поспілкувався з ним і особисто переконався в тому, що суспільство обурене його діями".

"Відірваність президента від дійсності і достовірної інформації про те, що відбувається в країні, лежить цілком і повністю на оточенні президента. Дозуючи інформацію, вихолощуючи суть подій, що відбуваються, оточення Ющенка штовхає президента до силових методів вирішення політичного протистояння", - йдеться у заяві.

"Ми віримо, що сьогодні в переговорах між прем'єр-міністром і президентом буде досягнутий політичний компроміс, і те політичне протистояння, що розриває суспільство і країну, піде в минуле", - підкреслює також Партія регіонів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
Усі новини...