Цушко теж думає, що його можуть знищити

Субота, 26 травня 2007, 14:01

Міністр внутрішніх справ Василь Цушко припускає застосування до нього силових методів впливу з боку силових структур СБУ.

Коментуючи заяву Партії регіонів про нібито підготовку заступником секретаря РНБО Олександром Турчиновим фізичного усунення Цушка, міністр сказав:

"Стосовно міністра, (силовий вплив) може бути. Сьогодні потрібно знайти крайнього. Моя позиція багатьом не подобається, тому що від моєї позиції залежить те, як поводиться міліція. А міліція не займає нічию сторону".

"Те що може бути таке – може бути. У нас усе може бути. Але я вважаю, що всі державні силові структури розуміють прекрасно, до чого може привести будь-яка силова акція, у тому числі і по відношенню особисто до Цушка, до міністерства внутрішніх справ і іншого державного органу", - додав він.

Водночас Цушко висловив надію, що силового захоплення міністерства внутрішніх справ не буде.

"Відносно захоплення міністерства внутрішніх справ, то якщо в когось узагалі вже щось відбулося з головою, це може бути можливо. Але я впевнений, що усі тверезомислячі люди розуміють, що не можна допускати таких дій, і я думаю, що такого не відбудеться", - сказав він.

На питання, у зв'язку з чим посилена охорона міністерства бійцями спецпідрозділів МВС, Цушко відповів:

"Міліція знаходиться на чергуванні. Те, що ви бачите в міністерстві, це близько 2 тисяч осіб приїхало з різних регіонів. Вони займаються охороною громадського порядку".

На його думку, цих сил вистачить для того, "щоб відбити будь-яку дурість".

За словами міністра, метою залучення цих людей є охорона громадського порядку під час масових демонстрацій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування