Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко теж задоволені нічними рішеннями

Неділя, 27 травня 2007, 12:51

Досягнуті між керівниками країни домовленості про проведення позачергових парламентських виборів 30 вересня поточного року влаштовують БЮТ.

Про це заявив заступник керівника фракції БЮТ Григорій Немиря в неділю в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

"Дата відповідає нашому розумінню, щоб встигнути підготуватися й провести вибори чесно й демократично", - відзначив він.

"Це компроміс, що допоміг уникнути силового варіанту, і який відкрив нові можливості для України після дострокових виборів", - сказав він.

Разом з тим, член політради "Нашої України" Володимир Шкляр в інтерв'ю агентству висловив думку, що подолання політичної кризи в країні шляхом компромісу говорить про політичну зрілість керівників держави.

На думку Шкляра, досягнення компромісу "зніме напругу в суспільстві, що могла привести до громадянського конфлікту". Разом з тим він відзначив, що "складності ще залишаються, оскільки є багато питань, що вимагають урегулювання".

У той же час, заступник керівника фракції Партії регіонів Михайло Чечетов вважає, що після досягнення домовленостей ситуація в країні стабілізується.

Він відзначив, що досягнуто принципової згоди про створення електронного реєстру виборців, на чому наполягали представники коаліції. Крім того, на його думку, позитивним є й той факт, що враховано думку коаліції щодо зміни персонального складу Центвиборчкому.

"Наші пропозиції для проведення чесних виборів враховані", - підкреслив він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...